passio
jacht
carre

Over Robert’s Speciaalhuis

Mijn vader, Robert Erkens, is 40 jaar geleden begonnen in een zaakje aan de Voorstraat (schuin aan de overkant van onze huidige zaak) met polyether (ze noemden hem ook wel Rob Schuim), sierkussens, boot en caravankussens en wat matrassen.

Een paar jaar later was het winkeltje te klein en kwam hij op ons huidige adres terecht. Inmiddels ben ik (Evelyn) eigenaresse en zet de zaak in de stijl van mijn vader voort. Nu zijn we specialist in slapen en zitten. We leveren matrassen van topmerkfabrikanten Eastborn en Ubica, maken matrassen voor scheepvaart en particulieren in elke gewenste maat en vorm (rond, vierkant, lang, kortom U zegt het maar).

Een unieke activiteit is ons z.g. maakwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van speciale vormkussens in jachten en caravans, maar we maken ook bankstelkussens in elke maat en met de stof die u maar wilt. Onze visie: we luisteren naar onze klanten, geven hen advies als zij erom vragen, willen weten waaraan hun slaap – of ziteisen aan moeten voldoen. U moet u eens afvragen hoeveel uur per jaar u op uw bankstel, stoel, boot of caravankussen doorbrengt? Dan ook nog bijna 3000 uur op uw matras.
Dat zijn nogal wat uurtjes om heerlijk weg te dromen.

Kortom, zoekt u een kussen of matras, kom dan naar Roberts Matrassen.